Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızarmış ciğer görmek

Rüyada kızarmış ciğer görmek

Rüyada kızarmış ciğer görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızarmış ciğer gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz içinde bulunan, mesela bir komşu ya da akrabayla yakınlaşmalarınız olması mümkündür.

Rüyada kızarmış ciğer yemek kendisi paralayacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızarmış ciğer görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ciğer eti görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ciğer yemeği görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, toplumda yükseleceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ciğerli pilav görmek büyük bir proje ortaya koyacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ciğerini elinde görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kediye ciğer vermek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet eder.

Rüyada ciğer pişirmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, spora başlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments