Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin yumurta yediğini görmek

Rüyada köpeğin yumurta yediğini görmek

Rüyada köpeğin yumurta yediğini görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işarettir.

Rüyada köpeğin yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Bazı isteklerinizi ya da girişimlerinizi engellemeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada köpeğin yumurta yediğini görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta yediğini görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe yumurta yedirmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının yumurta yediğini görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Rüyada yumurta yedirmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine yorulur.

Rüyada sahanda yumurta yediğini görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta pişirip yediğini görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş yumurta yediğini görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments