Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle binaya çıkmak

Rüyada asansörle binaya çıkmak

Rüyada asansörle binaya çıkmak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çocuklarının fazla olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işarettir.

Rüyada asansörle binaya çıkmak gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunarak zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada asansörle binaya çıkmak dolayısıyla geleceğine değer katacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle çok yükseklere çıkmak haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine inanılır.

Rüyada asansöre binip çıkmak umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalettir.

Rüyada asansörle çıkmak inmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle bir yere çıkmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulur.

Rüyada asansörle inip çıkmak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments