Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruksuz köpek görmek

Rüyada kuyruksuz köpek görmek

Rüyada kuyruksuz köpek görmek onurlu bir hayat süreceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz köpek gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamaya veya çok fazla şey üstlenmemeye çalışmalısınız.

Rüyada köpek balığı kuyruğu görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin kuyruğuna basmak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına inanılır.

Rüyada kuyruksuz köpek görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak yüklü bir miktar borç verileceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş köpek görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, ayrıcalık elde edeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına inanılır.

Rüyada köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek hastalıkların kalmayacağına, yeni işler yapılacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin kuyruğunu koparmak takdir toplayacak işler yapacağına, doktordan doktora koşturacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına alamet eder.

Rüyada köpek kuyruğu görmek sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments