Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek kapması görmek

Rüyada köpek kapması görmek

Rüyada köpek kapması görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, dualarına karşılık alacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, istediği gibi hareket edeceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada köpek kapması gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Rüyada köpek kapması görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeği bir yere kapatmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, umduklarını bulamayacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin ağzını kapatmak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada kabeyi eski haliyle görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada kabenin içinde namaz kılmak çekilen zahmetin sona ereceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, koyu muhabbette kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabeye yakın olmak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabede uçtuğunu görmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine delalettir.

Rüyada pencereyi kapatmak yenileceğine, başarısının çoğalacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments