Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeği yedirmek

Rüyada köpeği yedirmek

Rüyada köpeği yedirmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeği yedirmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir fırsatı kararsızlığınız yüzünden kaçırmanız olasıdır.

Rüyada köpek balığı yediğini görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada köpek eti yedirmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, güzel günler yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada köpeğe yemek yedirmek parasal ferahlığa çıkılacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine delalet eder.

Rüyada köpeğin insan yediğini görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeği yedirmek maddi zararını karşılayacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada köpeğin kemik yediğini görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada köpek yediğini görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, onları okula göndereceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments