Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe yemek yedirmek

Rüyada köpeğe yemek yedirmek

Rüyada köpeğe yemek yedirmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğe yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada köpeğin yemek yediğini görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğe yemek yedirmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek eti yedirmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek balığının yediğini görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin tavuk yediğini görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe et yedirmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin köpek yediğini görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına inanılır.

Rüyada köpeğin fare yediğini görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments