Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek yediğini görmek

Rüyada köpek yediğini görmek

Rüyada köpek yediğini görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerin başına geçeceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sonrasında pişmanlık duyacağınız kararlar almanıza veya hareketlerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada köpeğin fareyi yediğini görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada köpek balığının yediğini görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe yemek yedirmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada köpeğe ekmek yedirmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin yumurta yediğini görmek borçlarının kapanacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına inanılır.

Rüyada köpek balığının birini yediğini görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin civciv yediğini görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına delalettir.

Rüyada köpek eti yediğini görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments