Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek balığı yediğini görmek

Rüyada köpek balığı yediğini görmek

Rüyada köpek balığı yediğini görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, hayaller kurulacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek balığı yediğini gördüyseniz:

  • Daima bir barut fıçısının üzerinde oturuyormuşsunuz gibi bir durumdasınız.

Rüyada köpek balığının birini yediğini görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, şansın çalışmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada köpek balığı yediğini görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına inanılır.

Rüyada köpek balığının yediğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada köpeğin balık yediğini görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğe yemek yedirmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, hayatının yolunda gideceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeklerin et yediğini görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada köpeği yedirmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin insan yediğini görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments