Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe et atmak

Rüyada köpeğe et atmak

Rüyada köpeğe et atmak kardeşler arasına kara kedi gireceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine alamet eder.

Rüyada köpeğe et atmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki belli konularda ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada köpeklere et atmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada köpeğe çiğ et atmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Rüyada köpeğe et atmak isabetli adımlar atacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada köpeklere taş atmak bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret eder.

Rüyada köpeğe ekmek atmak bol kazanç getireceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada köpek ekmek atmak geçim derdine düşeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada köpeğe su atmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments