Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe çiğ et atmak

Rüyada köpeğe çiğ et atmak

Rüyada köpeğe çiğ et atmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, sorunların tek kalemde silineceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğe çiğ et atmak gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Rüyada köpeğe çiğ et atmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, amaçlarını yerine getireceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ eti çöpe atmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına delalettir.

Rüyada çiğ et atmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ köpek eti yemek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, kısmetinin hep açık olacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğe çiğ et vermek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ köpek eti görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada köpeklere et atmak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada köpeğe et atmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments