Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeklere et atmak

Rüyada köpeklere et atmak

Rüyada köpeklere et atmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeklere et atmak gördüyseniz:

  • Para açısından güçlüsünüz.

Rüyada köpeğe et atmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada köpeğe çiğ et atmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine alamet eder.

Rüyada köpeklere et atmak borçluysa borcunu ödeyeceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada köpeği atmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek taş atmak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, konforunun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada köpeğe kemik atmak aksiliklerin baş göstereceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada köpeği dışarı atmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada köpeğe su atmak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments