Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşurken görmek

Rüyada konuşurken görmek

Rüyada konuşurken görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, ticarete adım atacağına tabir olunur.

Rüyada konuşurken gördüyseniz:

  • Hassas konuların çözümünde veya bazı sorunlu ilişkilerde sezgilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz.

Rüyada konuşurken tükürmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendini konuşurken görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada konuşurken görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını telefonla konuşurken görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada konuşulanı duymamak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine rivayet eder.

Rüyada arkadan konuşulduğunu görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, başarı elde edeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine tabir olunur.

Rüyada arkasından konuşulduğunu görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü konuşurken görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, eğlenceli günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments