Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini konuşurken görmek

Rüyada kendini konuşurken görmek

Rüyada kendini konuşurken görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini konuşurken gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizi veya kafanızdaki projeleri başkalarıyla paylaşırken söylediklerinizden etkilenen veya size destek olmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada arapça konuşulduğunu duymak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, çok yorulacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada konuşurken ağlamak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölen kişiyi konuşurken görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu konuşurken görmek refahının ve varlığının artacağına, hakkını alacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına işarettir.

Rüyada telefonda konuşurken ağlamak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği konuşurken görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, ticarette başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi hakkında konuşulduğunu görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, spora başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi konuşurken görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments