Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşmayan arkadaş görmek

Rüyada konuşmayan arkadaş görmek

Rüyada konuşmayan arkadaş görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işarettir.

Rüyada konuşmayan arkadaş gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Rüyada arkadaşla konuşmamak güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet eder.

Rüyada konuşmadığım arkadaşımı görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşınla konuştuğunu görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla konuştuğunu görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşmayan arkadaş görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının konuşmadığını görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, malında azalmaya, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments