Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşmadığım arkadaşımı görmek

Rüyada konuşmadığım arkadaşımı görmek

Rüyada konuşmadığım arkadaşımı görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, çevresinin genişleyeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada konuşmadığım arkadaşımı gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ya da çalıştığınız yerde bazı değişiklikler yaparak masrafları kısabilirsiniz.

Rüyada arkadaşla konuşmamak çok büyük atılımlar yapacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, geçiminin kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşınla konuştuğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, çıkmaza gireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşla konusmak eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına yorulur.

Rüyada konuşmadığım arkadaşımı görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, gülüp eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşınla konuştuğunu görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, para kazanmaya yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşıyla konuştuğunu görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments