Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının konuşmadığını görmek

Rüyada arkadaşının konuşmadığını görmek

Rüyada arkadaşının konuşmadığını görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yeni insanlarla tanışacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, borçlanıp, hasta olacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının konuşmadığını gördüyseniz:

  • Karamsarlığa kapılır veya vazgeçerseniz zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada konuşmadığım arkadaşımı görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, özel hayatının renkleneceğine inanılır.

Rüyada arkadaşla konusmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşla konuşmamak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada konuşmayan arkadaş görmek sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşınla konuştuğunu görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının konuşmadığını görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla konuştuğunu görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments