Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşıyla konuştuğunu görmek

Rüyada arkadaşıyla konuştuğunu görmek

Rüyada arkadaşıyla konuştuğunu görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşıyla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Sizi üzen ya da düşündüren birşeyler varsa o konularda feraha çıkabilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşınla konuştuğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının konuşmadığını görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada konuşmayan arkadaş görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada konuşmadığım arkadaşımı görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına inanılır.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşla konuşmamak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşıyla konuştuğunu görmek başarılar elde edileceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments