Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla konuşmamak

Rüyada arkadaşla konuşmamak

Rüyada arkadaşla konuşmamak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, kendisi için mal mülk alacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, zorlanacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, insanlara yol göstereceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşla konuşmamak gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız konularda sürekli çevrenize danışmaktan vazgeçin.

Rüyada erkek arkadaşıyla konuştuğunu görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, bekarlar için evlenmeye, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada konuşmadığım arkadaşımı görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, mal ve para biriktireceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşla konuşmamak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşıyla konuştuğunu görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşla konusmak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla konuştuğunu görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşınla konuştuğunu görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının konuşmasını görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments