Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızlı asansör görmek

Rüyada hızlı asansör görmek

Rüyada hızlı asansör görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada hızlı asansör gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip kişiler veya daha iyi bir ev ortamı için zaman harcamalısınız.

Rüyada hızlı asansör görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle hızlı inmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörden hızlıca inmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada çok hızlı asansöre binmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hızlı koşan birini görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, gelişeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hızlı arabaya binmek sorunlarını gidereceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işarettir.

Rüyada hızlı otomobil kullanmak büyük üzüntülere sebep olacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına inanılır.

Rüyada hızlı kaplumbağa görmek dileklerin kabul olacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments