Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komutan asker görmek

Rüyada komutan asker görmek

Rüyada komutan asker görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, kötü durumlara düşeceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada komutan asker gördüyseniz:

  • Bazı konularda insanların işinize karışmasını ya da itirazlarla karşılaşmak istemiyorsanız sır saklamayı bilmeniz gerekiyor.

Rüyada askerdeki komutanını görmek her geçen gün başarıların artacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada asker komutan görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada komutan asker görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker ve komutan görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada bayan komutan görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına yorulur.

Rüyada ordu komutanı olmak takdir toplayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini komutan olarak görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına alamet eder.

Rüyada komutandan emir almak anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments