Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komutana tekmil vermek

Rüyada komutana tekmil vermek

Rüyada komutana tekmil vermek bir süre zorluk çekeceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, yükünün hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada komutana tekmil vermek gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte aslında yanlış bir strateji izlediğinizi veya yanlış düzenlemeler yaptığınızı görebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada komutana tekmil vermek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, işveren pozisyonuna geleceğine delalettir.

Rüyada tekmil vermek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, düzenin kurulacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada komutana selam vermek maddi olarak büyük getirisi olacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına tabir olunur.

Rüyada alay komutanı görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına işarettir.

Rüyada deniz komutanı görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine inanılır.

Rüyada sivil komutan görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, güzel günler için çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın komutan görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada komutandan tokat yemek zarar edeceği bir döneme gireceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments