Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekmil vermek

Rüyada tekmil vermek

Rüyada tekmil vermek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekmil vermek gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Rüyada komutana tekmil vermek kurtuluşu yakalayacağına, bereketin ve karın artacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Rüyada tekmil vermek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments