Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömürlükte fare görmek

Rüyada kömürlükte fare görmek

Rüyada kömürlükte fare görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kömürlükte fare gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız durumunda kapatmak çok zor olabilir.

Rüyada kömürlükte fare görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir torba kömür görmek çok daha fazla adım atacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kamyonla kömür taşımak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, çaresiz hallere düşeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada kömür satmak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı kömür görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, yeni malların alınacağına inanılır.

Rüyada kor kömür görmek adını herkese duyuracağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kömür kazmak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde kömür görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments