Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür kazmak

Rüyada kömür kazmak

Rüyada kömür kazmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine delalettir.

Rüyada kömür kazmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişikliğin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kömür kazmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kötü durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kömür tozu temizlemek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kömür suyu görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada yanan kömür görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına işaret eder.

Rüyada kömür doldurmak zamanla daha çok para elde edeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına işarettir.

Rüyada kömür maden görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada közlenmiş kömür görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kömür görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments