Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kömür görmek

Rüyada evde kömür görmek

Rüyada evde kömür görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına alamet eder.

Rüyada evde kömür gördüyseniz:

  • İş veya aşk temalı kısa seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada eve kömür almak huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına tabir olunur.

Rüyada evde kömür görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kömür isi görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Rüyada kömür ve odun görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, maddi gücünü kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kömür torbaları görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toz kömür görmek en gösterişli arabalara bineceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada kömürlerin çalındığını görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara kömür görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments