Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömürlü tren görmek

Rüyada kömürlü tren görmek

Rüyada kömürlü tren görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kömürlü tren gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen durumlarla karşılaşırsanız aşırı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada kömürlü tren görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize alamet eder.

Rüyada kor halinde kömür görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına delalettir.

Rüyada kömür tozu temizlemek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına delalettir.

Rüyada kömür sobası yakmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kömür satmak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada yanmış kömür görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kömür yediğini görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, zenginliğinin artacağına inanılır.

Rüyada kömür kazmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments