Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür yediğini görmek

Rüyada kömür yediğini görmek

Rüyada kömür yediğini görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, çabalarının boşa çıkacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada kömür yediğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada kömür yediğini görmek maddi zarara gireceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kar ve kömür görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına işarettir.

Rüyada kömür madeni bulmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada kömür kurumu görmek yaşamının da düzene gireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına alamet eder.

Rüyada kömür vermek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürekle kömür atmak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, canın sıkılacağına tabir olunur.

Rüyada birinden kömür almak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine işaret eder.

Rüyada kok kömürü görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments