Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış kömür görmek

Rüyada yanmış kömür görmek

Rüyada yanmış kömür görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine işarettir.

Rüyada yanmış kömür gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinebilir, belli konularda tecrübelerinizi arttırabilir ya da tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada yanmış kömür görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yanmamış kömür görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada kömüre sokmak doyasıya sefasını süreceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada kömür ateşi görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine rivayet eder.

Rüyada bir torba kömür görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, işlerini boşvereceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kömür görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada çuvalla kömür görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çuvalda kömür görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments