Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde ölmek

Rüyada asansörde ölmek

Rüyada asansörde ölmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına işarettir.

Rüyada asansörde ölmek gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmek yanlış kararları veya ağızdan çıkan yanlış cümleleri tetikleyebilir.

Rüyada asansörde ölmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek şansının döneceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini asansörde görmek rahatın yerine geleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle inip çıkmak zorlukların son bulacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine yorulur.

Rüyada asansörde sallanmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına işarettir.

Rüyada asansör kullanmak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada asansör görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörden kalmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments