Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde sallanmak

Rüyada asansörde sallanmak

Rüyada asansörde sallanmak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, saygınlığının artacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada asansörde sallanmak gördüyseniz:

  • Belli esaslarında yapılacak değişiklikler, bazı anlaşma veya düzenlemelerin rahatlamasını sağlayabilir.

Rüyada asansörde sallanmak insanları hak yoluna çağıracağına, yardımda bulunacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının dişinin sallandığını görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerin sallandığını görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evin sallandığını görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta salıncakta sallanmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek sorunlu bir döneme girileceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden sallanmak enerjisini toplayacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sandalyede sallanmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments