Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür elemek

Rüyada kömür elemek

Rüyada kömür elemek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hacetinizin giderilmesine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, hayırlı ve güzel olacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kömür elemek gördüyseniz:

  • Komşu, akraba veya diğer yakınlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kömür elemek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Rüyada şeker elemek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday elemek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum elemek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tarhana elemek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mercimek elemek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday elediğini görmek ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada toprak elediğini görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments