Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker elemek

Rüyada şeker elemek

Rüyada şeker elemek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, çok büyük adımlar atacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, hayal kırıklığına tabir olunur.

Rüyada şeker elemek gördüyseniz:

  • Çok yakın zamanda istekleriniz gerçek olabilir.

Rüyada şeker elemek kazancını çoğaltacağına, keyfinin olmayacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimek elemek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete inanılır.

Rüyada toprak elemek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada altın elemek güzel günlerin geleceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana elemek çok zor zamanlar geçireceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada buğday elemek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada kum elediğini görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına delalettir.

Rüyada un elemek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments