Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday elediğini görmek

Rüyada buğday elediğini görmek

Rüyada buğday elediğini görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, bir konuda destek alacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ortak edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğday elediğini gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz sürece karşıt fikirlerle karşılaşmayacaksınız.

Rüyada buğday elediğini görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada buğday elemek mal ve rızkın çoğalmasına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Rüyada şeker elemek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın elemek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada toprak elemek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet eder.

Rüyada nohut elemek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek elemek hilekar ve zayıf tanıdığa, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına alamet eder.

Rüyada un elemek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments