Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek elemek

Rüyada mercimek elemek

Rüyada mercimek elemek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, yarınlarına umutla bakacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek elemek gördüyseniz:

  • Kendinizi eleştiriyorsunuz, hatalarınızın nelerden kaynaklandığını anlamaya çalışıyorsunuz.

Rüyada mercimek elemek yaşadığı muhitin yenileneceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada kömür elemek hane içine ay doğacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına işarettir.

Rüyada şeker elemek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur elemek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, söylediklerinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada buğday elemek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın elemek huzurlu bir insan olacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana elemek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, kişinin içinin daralacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada kum elemek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments