Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum elemek

Rüyada kum elemek

Rüyada kum elemek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, kendi işini kuracağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum elemek gördüyseniz:

  • Yanlış fikirlere sahip kişilere güvenerek hareket etmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada kum elemek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, ticarette şansının yaver gideceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işarettir.

Rüyada kum elediğini görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada ekin elemek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına tabir olunur.

Rüyada buğday elemek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına yorulur.

Rüyada bulgur elemek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada mercimek elemek kalp kırıklığı yaşanacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, kimseden korkmayacağına tabir olunur.

Rüyada buğday elediğini görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalettir.

Rüyada un elemek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments