Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde kaybolmak

Rüyada asansörde kaybolmak

Rüyada asansörde kaybolmak herkesin karşısında el pençe divan duracağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına alamet eder.

Rüyada asansörde kaybolmak gördüyseniz:

  • Esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada asansörde kaybolmak üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına işaret eder.

Rüyada asansörle çıkmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işarettir.

Rüyada asansör içinde kalmak zorlukların ve engellerin aşılacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansör beklemek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağıya inmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine yorulur.

Rüyada asansörle inip çıkmak yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çok uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar asansörde kalmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansöre sıkışmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments