Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun kızını öpmek

Rüyada komşunun kızını öpmek

Rüyada komşunun kızını öpmek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine işarettir.

Rüyada komşunun kızını öpmek gördüyseniz:

  • Evinizde konfora yönelik değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada komşu kızını öpmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, kısmetlerinin artacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işarettir.

Rüyada komşunun kızını öpmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş komşunun elini öpmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, müjdeli bir haber alacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunu öpmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, çirkin bir iş yapmaya alamet eder.

Rüyada komşunun karısını öpmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada komşunun elini öpmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, can derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşu kadını öpmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada komşu kızına sarılmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments