Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunu öpmek

Rüyada komşunu öpmek

Rüyada komşunu öpmek mal ve para biriktireceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada komşunu öpmek gördüyseniz:

  • Ne kadar olumlu tutum içerisinde olursanız, diğerleri size karşı o kadar olumlu tutum gerçekleştirebilirler ya da isteklerinizi siz iletmeden dahi çözebilirler.

Rüyada komşu kızını öpmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunun kızını öpmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalettir.

Rüyada komşunun elini öpmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına işaret eder.

Rüyada komşu kadını öpmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş komşunun elini öpmek kötü bir duruma düşürüleceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada komşunun karısını öpmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, işsiz ise işe gireceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulur.

Rüyada komşunu öpmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada komşunun ekmek yaptığını görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, yaşamının tazeleneceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments