Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu kadını öpmek

Rüyada komşu kadını öpmek

Rüyada komşu kadını öpmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada komşu kadını öpmek gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanlarda ilerleme veya kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada komşu kadını öpmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun elini öpmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, hanesine güneş doğacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada komşunu öpmek yeni bir ortama girileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, başarıyla geleceğine delalettir.

Rüyada komşu kızını öpmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok iyi işler yapılacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine delalettir.

Rüyada ölmüş komşunun elini öpmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşunun kızını öpmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada komşunun karısını öpmek zorlukların giderileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, kişinin her işi severek yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın komşu görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments