Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu kızına sarılmak

Rüyada komşu kızına sarılmak

Rüyada komşu kızına sarılmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çok büyük bir acı duyacağına, sevindirici haberler alınacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine yorulur.

Rüyada komşu kızına sarılmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinin yeniden yapılandırılmaya ihtiyacı var.

Rüyada komşu kızına sarılmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada komşu kızının nişanını görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu kızının evlendiğini görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada komşunun kızını öpmek çok zor bir yoldan geçeceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada komşu kızını öpmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada komşu kızını hamile görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşu kızını emzirmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına inanılır.

Rüyada komşu kızını görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments