Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun elini öpmek

Rüyada komşunun elini öpmek

Rüyada komşunun elini öpmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, ailesinden hayır göreceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, ona emek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun elini öpmek gördüyseniz:

  • Çevreden size fazlaca yüklenebilirler.

Rüyada ölmüş komşunun elini öpmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada komşunun elini öpmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunu öpmek çabalarının boşa çıkacağına, karalar bağlayacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalet eder.

Rüyada komşu kadını öpmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada komşunun kızını öpmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada komşunun karısını öpmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu kızını öpmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada komşunun elini tutmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, günden güne sorunlarının artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments