Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu karısını görmek

Rüyada komşu karısını görmek

Rüyada komşu karısını görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet eder.

Rüyada komşu karısını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır planladığınız amaçlarınıza ulaşmanın yolu açılıyor.

Rüyada komşu karısı görmek işlerine dört elle sarılacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, büyük bir işin sahibi olacağına delalettir.

Rüyada komşunun karısını görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, önemli sorumluluklar alacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine delalettir.

Rüyada komşunun karısını öpmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu karısını görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, planların sarkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısına küfür etmek rızkının azalacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada karısının adet olduğunu görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işarettir.

Rüyada eski karısının evlendiğini görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments