Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun elini tutmak

Rüyada komşunun elini tutmak

Rüyada komşunun elini tutmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun elini tutmak gördüyseniz:

  • Yıldızlar işlerinizde yapacağınız ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği vermeye başlıyor.

Rüyada komşunun elini tutmak alım gücünün artmasına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı delalet eder.

Rüyada ölmüş komşunun elini öpmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunun elini öpmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, gönül sızılarının dineceğine rivayet eder.

Rüyada kızının elini tutmak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta birinin elini tutmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işaret eder.

Rüyada yabancının elini tutmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kedinin elini tutmak saadete ereceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments