Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun avret yerini görmek

Rüyada komşunun avret yerini görmek

Rüyada komşunun avret yerini görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, özgüveninin yerine geleceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun avret yerini gördüyseniz:

  • Belli haberlere veya bilgi akışına bağlı olarak bazı hareketlerinizi şekillendiriyor ya da bazı şeylerin önünü kapatıyor olabilirsiniz.

Rüyada komşunun avret yerini görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işarettir.

Rüyada eşinin avret yerini görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına tabir olunur.

Rüyada avret yeri temizlemek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada avret yerini görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin avret yerini görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün avret yerini görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının avret yerini görmek strese gireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının avret yeri görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments