Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör kapısını açmak

Rüyada asansör kapısını açmak

Rüyada asansör kapısını açmak başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansör kapısını açmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada asansör kapısını açmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, planların tutmayacağına işaret eder.

Rüyada asansör kapısı görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işaret eder.

Rüyada asansör kapısına sıkışmak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, eline geçen malları tutamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada camii kapısını açmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı açmak ve kapatmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir kapıyı açmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı açmak kapamak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalettir.

Rüyada kapı kapatıp açmak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, haram mala yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments