Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısıra gittiğini görmek

Rüyada mısıra gittiğini görmek

Rüyada mısıra gittiğini görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, çalışmalarının artacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısıra gittiğini gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada soyulmuş mısır görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada kızarmış mısır yemek iftiraya uğrayacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütlü mısır görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, aydınlığa çıkılacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada kurutulmuş mısır görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada mısır yığını görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada mısırlı pilav görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, dış ticarete atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır istemek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine rivayet eder.

Rüyada közde mısır pişirmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments