Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır soymak

Rüyada mısır soymak

Rüyada mısır soymak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada mısır soymak gördüyseniz:

  • Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var.

Rüyada mısır soyduğunu görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, zararlarını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır soymak gözyaşına ve kedere boğulacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada insan derisini soymak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı biber soymak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada tavuğun derisini soymak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işarettir.

Rüyada yeşil soğan soymak zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada armut soymak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada portakal soyduğunu görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments