Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşudan yumurta istemek

Rüyada komşudan yumurta istemek

Rüyada komşudan yumurta istemek başarısının ve mutluluğunun artacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, derin bir nefes alacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada komşudan yumurta istemek gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni birşey almamaya özen gösterin.

Rüyada komşudan yumurta istemek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşudan yemek istemek huzursuzlukların sona ereceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada komşudan bişey istemek donanımlı kılacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına rivayet eder.

Rüyada komşudan yoğurt istemek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kurulu düzeninin olacağına alamet eder.

Rüyada komşudan patates istemek bunun farkına varacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayat daha olumlu bakılacağına yorulur.

Rüyada komşudan bir şey istemek yıpranacağına, strese gireceğine, büyük işlere girileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşudan su istemek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada komşudan yardım istemek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments