Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşudan patates istemek

Rüyada komşudan patates istemek

Rüyada komşudan patates istemek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, muradın gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşudan patates istemek gördüyseniz:

  • Olmayacak işlerin peşinde koşmak size zarar verebilir.

Rüyada komşudan patates istemek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patates istemek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada komşudan yemek istemek imkânların günden güne azalacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet eder.

Rüyada komşudan su istemek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada komşudan yardım istemek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına rivayet eder.

Rüyada komşudan bişey istemek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına yorulur.

Rüyada komşudan bir şey istemek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına tabir olunur.

Rüyada komşudan yoğurt istemek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments